fi

KEITÄ OLEMME


Sähkötaksi Tampere on Tatsilla Oy:n uusin taksipalvelu. Olemme Tampereen kaupungin ilmastokumppani vuodesta 2020. Tatsilla sekä 02 Taksi yhteistyössä ovat sitoutuneet kompensoimaan taksiliikenteestä syntyviä päästöjä, joten valitsemalla meidät tuet arvokasta ilmastotyötä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikkin.


Meillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus taksialalta Tampereen alueelta ja olemme 100%:sesti paikallinen taksiyhtiö. Siksi haluamme olla eturivissä mukana kehittämässä myös ilmastotyötä taksiliikenteessä täällä omalla alueellamme. Yhdistämme vanhan ja uuden taksimaailman parhaat puolet.


Terveisin Janne, Teemu ja Arto.


ROTVALLIN REUNALLA MYÖS YRITYKSIÄ VARTEN


Yritykset joutuvat miettimään entistä enemmän hiilijalanjälkeään. Tuomme tähän ratkaisun jossa yrityksen työntekijät, asiakkaat ja tavarat liikkuvat 0-päästöisilla takseilla tehokkaasti ja luotettavasti. Sähkötaksi Tampereen palvelut ovat räätälöitävissä erilaisiin kuljetuskokonaisuuksiin kuin yksittäisiin kuljetustarpeisiinkin. Tuotamme tälläkin hetkellä erilaisia kuljetuspalveluita useille eri yrityksille sekä yhdistyksille.


Jätä meille yhteydenotto, niin mietitään yhdessä kuinka voimme auttaa yritystäsi pienentämään päästöjä kuljetusten osalta. Kannattaa myös tutustua Tampereen ilmastokumppaneiden toimintaan ja osallistua paikalliseen yhteistyöhön ilmastotalkoissa!

VIISAS VALINTA TAKSIYRITTÄJILLE


Olemme kustannustehokas ja notkea kumppani kaikille taksiyrittäjille. Jos yritykselläsi on täyssähköistä kalustoa ja haluat olla mukana Tampereen alueen suurimmassa sähkötaksien välityspalvelussa, jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Lisäietoa voit käydä lukemassa täältä.


Kuukausimaksu taksiyrittäjille 45€/auto/kk + 11% välitysprovisio (jos auton liikevaihto ylittää 2000€/kk, laskee provisio 9%:iin). Kuukausimaksu sisältää kaikki Tatsillan omat välityskanavat, 02 Taksi -kanavan sekä oikeuden noutaa asiakkaita Tampere-Pirkkalan lentoaseman taksitolpilta.